Vivus

vivusreview
vivus
vivus
Lainamäärät
300 - 2000€
Takaisinmaksuaika
1 - 12kk
Korko
20%
Ikäraja
20v

Asiakaspalvelu

Sähköposti:
asiakaspalvelu@vivus.fi
Puhelinnumero:
0600 550 750

Asiakaspalvelun aukioloajat:

Viikolla
9-17
Viikonloppuna
Suljettu
Tutustu palveluun osoitteessa
https://www.vivus.fi

Vivus arvostelu

Vivus on pieniä lainoja tarjoava palvelu. Sen taustalla on yhtiö nimeltään 4Finance Oy, joka taas kuuluu suurempaan konserniin. Konsernin kautta tarjotaan pienlainoja monessa eri maassa. Suomessa niitä tarjotaan Vivus -nimen kautta. Se on yksi tunnetuimmista ilman vakuuksia olevia pikalainoja tarjoavista yhtiöistä Suomessa. Lainapalveluun on helppoa rekisteröityä. Sivustolla on laskuri, jossa voi vertailla erisuuruisten ja maksuaikojen mukaisia lainoja. Siitä näkee valitun lainamäärän ja laina-ajan mukaiset korot ja ensimmäisen eräpäivän. Tarjolla on uusille asiakkaille tarjous ja vanhat asiakkaat saavat hiukan suuremman lainan kuin uudet asiakkaat.

Vivus.fi -sivusto

Kun tarvitsee

Sivustolla kerrotaan lainantakaisinmaksuun liittyviä asioita tarkoin. Niiden mukaan lainan eräpäivää voi siirtää halutessaan 14 tai 30 päivää. Se tehdään siten, että maksetaan eräpäivänsiirtomaksu. Vivus tarjoaa myös maksusuunnitelmaa, jos on saanut maksumuistutuksen. Siitä voi sopia heidän asiakaspalvelunsa kautta. Lasku lähetetään aina sähköpostiin ja se löytyy myös sivustolla olevasta omasta profiilista. Tämä lainapalvelu toimii hyvin pelkästään netin kautta.

Vivus -lainapalvelun lainaehdot

Sivustolla on esillä myös tarkat lainaehdot. Vivus myöntää lainaa vain 20 vuotta täyttäneille. Lainansaajalla ei myöskään saa olla maksuhäiriömerkintää. Hänellä täytyy olla osoite Suomessa. Myös suomalainen pankkitili tarvitaan, jonne laina voidaan maksaa. Kun nämä asiat ovat kunnossa, voi pyytää heiltä lainatarjouksen sivuston kautta. Uusi laina hoidetaan aina netin avulla. Sitä ei voi hoitaa puhelimitse, mutta lisälainan voi hoitaa soittamalla lainapalveluun.

Uusien jäsenien lainatarjous

Jos ei ole vielä koskaan ottanut lainaa Vivus -lainapalvelusta, saa hyödyntää lainaan liittyvän tarjouksen. Ensimmäisen lainan saa ilman kuluja. Silloin pitää maksaa takaisin vain se määrä minkä on lainannut. Kuulostaa varmasti epätodelliselta. Se on ihan totta, mutta siinä tapauksessa laina pitää maksaa kokonaan takaisin 30 päivän sisällä. Jos rahantarve on juuri nyt ja tietää että sen voi maksaa takaisin noin kuukaudessa, tämä laina on silloin todellakin täysin ilmainen. Jos se menee päivänkin sovitusta ajasta yli, tulee sen päälle korkoja.

Uusi asiakas saa lainaa 10 eurosta 400 euroon saakka. Jos esimerkiksi ottaa koko 400 euron edestä lainaa, pitää maksaa 30 päivän kuluessa vain 400 euroa takaisin. Tätä kutsutaan sivustolla ensilainaksi. Jos lainaa ei pysty maksamaan tässä ajassa, muuttuu se uudeksi lainaksi korkojen kera.

Ensilainan jälkeen saa lainanmaksuun aikaa enintään 61 päivää. Jos 30 päivää menee yli esimerkiksi vain yhdellä päivällä, tulee lainan päälle jo 102 euroa lisää. Mutta vaikka käyttäisi kaikki 61 päivää, silloin korkoa tulee vain 171 euroa lisää lainan päälle. Siksi tämä 30 päivän raja on tärkeää pitää mielessä. Uuden jäsenen pitäisi maksaa laina takaisin 30 päivässä, mutta se ei aina onnistu.

Nykyisten asiakkaiden laina

Vanhat asiakkaat voivat saada Vivus -lainapalvelusta lainaa 10 – 2010 euroa. He voivat maksaa lainan takaisin 3 – 61 päivän aikana. Heidän lainansa päälle tulee korkoja, vaikka lainan maksaisikin 30 päivän aikana. Jos he ottavat esimeriksi 400 euron lainan, tulee sen päälle 100 euroa korkoa 30 päivän maksuajalla. Mutta siitä päivän ylitys ei tee siihen kuin kahden euron lisän. Uuden jäsenen lainassa se oli silloin merkittävä määrä, kun silloin ei enää ensimmäisillä 30 päivän korottomilla määrillä ollut merkitystä.

Vivus -lainapalvelun yhteenvetoa

Vivus tarjoaa kuluttomia lainoja nopeasti. Heillä ei ole mitään piilokuluja, vaan kaiken näkee suoraan sivustolla olevan laskurin avulla. Siinä kerrotaan kaikki kulut, joita lainojen päälle voi tulla kun maksaa lainan ajoissa. Samalla näkee myös ensimmäisen eräpäivän, jos lainan ottaisi jo samana päivänä. Tämä lainapalvelu on parhaimmillaan silloin, kun tarvitaan nopeasti lainaa tilapäiseen rahapulaan. Hakemus tehdään kätevästi netissä. Lainapäätöksen saa nopeasti ja rahat ovat pian sen jälkeen tilillä. Lainapäätöksen saa kun on vähintään 20 vuotias, asuu Suomessa eikä maksuhäiriöissä ole merkintää. Pankkitilin pitää olla myös suomalainen. Vivus haluaa varmistaa kaikella tällä, että laina otetaan vastuullisesti. Kun kaikki tämä on kunnossa, voi vaikka heti pyytää lainatarjouksen.

Tutustu palveluun osoitteessa
https://www.vivus.fi