Ege

egereview
ege
ege
Lainamäärät
300 - 2000€
Takaisinmaksuaika
1 - 12kk
Korko
20%
Ikäraja
20v

Asiakaspalvelu

Sähköposti:
asiakaspalvelu@ege.fi
Puhelinnumero:
0600 550 750

Asiakaspalvelun aukioloajat:

Viikolla
9-17
Viikonloppuna
Suljettu
Tutustu palveluun osoitteessa
https://www.ege.fi

Ege arvostelu

Ege tarjoaa ilman vakuuksia olevia lainoja. Kyseessä on yksityinen yritys, joka on osa suurempaa konsernia. Se on ollut toiminnassa jo useita vuosia. Suomeen se on saapunut jo vuonna 2009. Silloin saatiin tuotua jo ulkomailla opittua osaamista Suomen markkinoille. Ege palkitsee siitä, että on heidän asiakkaanaan pitemmän ajan. Mitä suuremman lainan ja pitemmäksi aikaa ottaa lainaa, sitä halvempaa laina on.

Ege tarjoaa kanta-asiakkaille suurempia lainoja kuin muille. Silloin he voivat antaa enemmän lainaa, kun tietävät että sen saa sellainen henkilö joka on jo hoitanut aiemminkin kaiken kunnolla ja ajoissa. Kun suuressa lainassa on enemmän riskejä, ei sellaista voi uudelle jäsenelle heti tarjota. Ege suunnittelee ja kehittää koko ajan uusia tuotteita. He pyrkivät tarjoamaan aina sellaista, joita heidän kanta-asiakkaansa tarvitsevat. Kaikkea ei kerrota heidän sivuillaan, vaan tuotteita voidaan tarjota suoraan sellaisille asiakkaille, joiden he arvelevat sellaisia tarvitsevan. Ege siis kohdistaa tuotteitaan suoraan yksittäisille asiakkaille. Siksi kannattaa liittyä sen kanta-asiakkaaksi ja saa jotain parempaa kuin muut ja juuri sellaisia lainoja kun itse tarvitsee.

Ege -sivuston asiakaspalvelu

Egen asiakaspalvelua on saatavilla arkisin kello 9 – 17 välillä. Viikonloppuisin se on suljettu. Vaikka heidän asiakaspalvelunsa ja konttorinsa ovat viikonloppuisin suljettuna, lainoja myönnetään myös silloin. Asiakaspalveluun voi soittaa tai lähettää sähköpostia. Kaikki tarvittavat yhteystiedot löytyvät heidän sivuiltaan.

Ege lainoja

Ege tarjoaa monen suuruisia lainoja. Lainan saa ilman vakuuksia ja nopeasti. Uusi jäsen saa lainaa 100 – 800 euroa. Jos on saanut heiltä ennenkin lainan ja hoitanut sen maksut niin kuin pitää, saa silloin lainaa 1000 – 2800 euroa. Sivuston etusivulla on laskuri, josta voi valita monen suuruisia lainoja. Siinä ei ole mittaria, jonka voi pysäyttää lähes mihin tahansa kohti. Sillä tavalla laskuri toimii monen muun lainapalvelun sivuilla. Egen laskurissa uusi lainaaja voi valita lainoja sen mukaan, että onko kyseessä 100, 150, 200, 250, 300, 400, 500, 600, 700 tai 800 euroa. Kun valitsee näistä jonkin, näkee mitä pitää maksaa vähintään yhden kuukauden aikana. Samalla näkee mikä on ensimmäinen eräpäivä, jos lainan ottaa heti. Näiden tietojen alla on painike, josta pääsee näkemään tarkempia tietoja maksuista. Siellä on esillä takaisinmaksutaulukko. Siitä näkee senkin, että kuinka paljon aikaa on lainan takaisinmaksuun. Jos valitsee suuremman määrän, tulee kuukausia siihen enemmän.

Suuremmat lainat on jaettu laskurissa osiin 1000, 1200, 1400, 1600, 1800, 2000, 2200, 2400, 2600 ja 2800 euroa. Kun valitsee näistä jonkin, näkee myös mitä pitää kuussa vähintään maksaa sekä ensimmäisen eräpäivän. Näidenkin kohdalla voi mennä katsomaan tarkempaa takaisimaksutaulukkoa. Myös nostopalkkio kerrotaan suoraan. Ege -lainapalvelun sivustolla on myös erillinen hintataulukko. Siinä ovat esillä kaikki nämä lainamäärien vaihtoehdot. Jokaisen kohdalla kerrotaan luottosopimuksen kesto, nimelliskorko, todellinen vuosikorko, nostopalkkio, luoton muut kustannukset, luoton ja luottokustannusten yhteismäärä sekä maksuerän määrä. Muut kustannukset ovat jokaisen kohdalla nolla euroa, mutta ehkä se on esillä selkeyden kannalta. Luottosopimusten kestot vaihtelevat 2 kuukauden ja 12 kuukauden välillä. Mitä suuremmasta lainasta on kyse, sitä enemmän saa tietysti kuukausia sen maksamiseen. Kaikille lainoille 100 eurosta lähtien saa 12 kuukautta maksuaikaa. 300 euroon asti sitä saa 2 kuukautta. 400 – 800 euroa tarkoittaa puolen vuoden maksuaikaa. Jokainen voi tämän taulukon avulla määritellä itselle parhaimman lainasumman. Samalla näkee, että kuinka kauan sitä voi parhaimmillaan maksaa takaisin.

Ege -palvelun lainaehdot

Ege tarjoaa

Yhteenvetona Ege

Ege tarjoaa aika suuriakin lainoja, koska lainaa saa jopa 2800 euroa. Lainanhakeminen on helppoa, koska sen voi tehdä suoraan netin kautta. Alustavan lainapäätöksen saa heti, kun on hyväksynyt lainaehdot. Tässä palvelussa ei tarvitse odottaa esimeriksi seuraavaan aamuun, vaan lainahakemuksia otetaan vastaan 24 tuntia vuorokaudessa. Mutta luottojen siirtämistä pitää odottaa siihen asti kunnes asiakaspalvelu on auki. Viikonloppuisin sitä pitää odottaa maanantaiaamuun asti. Ege on apuna silloin, kun tarvitsee äkillisesti lainaa johonkin väliaikaiseen lainaan liittyvään tarpeeseen.

Tutustu palveluun osoitteessa
https://www.ege.fi