Credit24

credit24review
credit24
credit24
Lainamäärät
50 - 4000€
Takaisinmaksuaika
3 - 36kk
Korko
29.97%
Ikäraja
19v

Asiakaspalvelu

Sähköposti:
asiakaspalvelu@ipfdigital.com
Puhelinnumero:
0800 144 344

Asiakaspalvelun aukioloajat:

Viikolla
9-17
Viikonloppuna
Suljettu
Tutustu palveluun osoitteessa
https://www.credit24.fi

Credit24 arvostelu

Credit24 on lainapalvelu, jota tarjoaa IPF Digital Finland Oy. Se on osa suurempaa kansainvälistä organisaatiota nimeltään International Personal Finance Plc, joka on listattu Lontoon pörssiin ja joka toimii monessa eri maassa. Sen palveluksessa työskentelee useita tuhansia työntekijöitä 13 eri maassa. Tämän rahoitusyhtiön lainapalvelu on IPF Digital Finland Oy:n kautta Credit24. IPF Digital Finland Oy:llä on Suomessa ollut jo yli 700 000 laina-asiakasta. Siinä on mukana toinenkin merkki Credit24 -lainapalvelun lisäksi. Se on nimeltään Sving. Näistä pienempi on Credit24, joka tarjoaa joustoluottoja. Joustolimiitti on sen tarjoamien lainojen nimi. Sivuston etusivulla on laskuri, jonka avulla voi kokeilla eri lainmäärien ja maksuaikojen mukaisia kuukausieriä ja kokonaiskuluja. Credit24 on parhaimmillaan silloin, kun on tarve pienelle tai vähän suuremmalle lainalle.

Lainaa saa 100 ja 4000 euron väliltä. Lainanmaksuun saa aikaa maksimissaan kolme vuotta eli 36 kuukautta. Luoton saa hankittua nopeasti, helposti ja sen hakeminen on ilmaista. Luottopäätöstä ei tarvitse odotella kauaa. Kun ensin vain kirjautuu palveluun omilla pankkitunnuksilla ja täyttää hakemuksen, on lähes heti luottopäätöskin valmiina jos sellaisen saa. Hakijalla pitää olla muutama asia kunnossa, jotta tämän nopean lainan saa. Ikäraja on aika vähän moneen muuhun lainapalveluun verrattuna. Tämän lainahakemuksen voi tehdä myös kätevästi mobiililaitteella. Mobiilina onnistuu myös lainan nosto, laskujen tarkistus sekä omien asiakas- ja saldotietojen katseleminen.

Credit24 asiakaspalvelu

Credit24 tarjoaa asiakaspalvelua, joille voi soittaa ilmaiseen numeroon arkisin klo 9 ja 17 välillä. Heille voi myös lähettää sähköpostia. Luottopalvelu on avoinna joka päivä klo 8 ja 22 välillä. Se tarkoittaa sitä, lainahakemus menee perille viikon jokaisena päivänä.

Joustolimiitti -luotot

Credit24 sivustolla kerrotaan, että heidän lainansa on

Luoton voi maksaa takaisin kuukausittain, mutta sen voi maksaa myös kokonaan kerralla. Jos maksaa kaiken kerralla, säästää siinä paljon koska korkoja ei ehdi silloin kertyä niin paljon kuin voisi. Credit24 toimii tässäkin siten, että jokainen voi päättää itse omaan sen hetkiseen elämäntilanteeseen sopivan ratkaisun. Yleensä laina-aika on 3 ja 36 kuukauden välillä. Kannattaa huomioida, että kuluja tulee vain siitä määrästä, minkä on siihen mennessä sovitusta määrästä nostanut. Credit24 -sivuston etusivulla on laskuri, jonka avulla voi kokeilla erisuuruisia lainoja eri takaisinmaksuajoilla. Silloin näkee, että mikä tulee olemaan lainan kuukausittaisen maksun määrä ja sen kokonaiskustannukset. Jos esimeriksi valitsee palvelun suurimman lainan ja pisimmän ajan eli 4000 euroa ja 36 kuukautta, on silloin kuukaudessa maksettava noin 195 euroa. Luotto tulee silloin maksamaan kokonaisuudessaan yli 7000 euroa, mutta kolme vuotta on pitkä aika tämän suuruiselle lainalla. Jos saman määrän maksaisi vuodessa takaisin, pitäisi maksaa kuukaudessa noin 412 euroa ja kokonaisuudessaan vain noin 900 enemmän kuin itse lainamäärä. Luoton korko on kuitenkin henkilökohtainen ja se päätetään sen jälkeen, kun luottokartoitus on tehty. Siksi se voi poiketa tämän laskurin antamista määristä. Tämän saa selville vaikka heti, kun tekee vain ensin luottohakemuksen. Sen jälkeen saa juuri sen oman tarjouksen lainasta.

Credit24 mobiilina

Credit24 -palvelua voi käyttää kätevästi myös mobiililaitteilla. Siksi se kulkee apuna aina siellä missä itsekin oman älylaitteen kanssa. Jos ei ole tietokonetta käytettävissä, mutta rahalla olisi tarvetta, onnistuu sen nostaminen myös mobiililaitteella. Rahannostamisen lisäksi mobiilina voi tehdä paljon muutakin. Sillä tavalla onnistuu myös tarkistaa sen hetkisen lainan saldo, omia asiakas- ja laskutietoja. Tämä onnistuu suoraan laitteessa olevan selaimen kautta. Toinen vaihtoehto on asentaa laitteeseen erillinen ohjelmisto, jolla voi myös tehdä nostoja sekä tarkastaa tietoja. Sen avulla voi ottaa käyttöön myös lisäpalveluita. Mobiilisovelluksen voi ladata Google Playstä tai App Storesta.

Credit24 ja sen lainaehdot

Jotta Credit24 myöntää lainan, pitää olla vähintään 19 vuotias. Se on normaalia alhaisempi ikäraja, kuin mitä muilla lainapalveluilla. Hakijan pitää olla myös Suomen kansalainen ja hänellä pitää olla suomalainen pankkitili. Palvelun käytössä tarvitaan myös nettipankin tunnuksia. Luottotietojen pitää myös olla kunnossa, ennen kuin kannattaa hakea heiltä lainaa. Credit24 myöntää lainaa vastuullisesti, joten he arvioivat aina luotonhakijan tilanteen, että onko hän maksukykyinen.

Tutustu palveluun osoitteessa
https://www.credit24.fi