Credigo

credigoreview
credigo
credigo
Lainamäärät
300 - 2000€
Takaisinmaksuaika
1 - 12kk
Korko
20%
Ikäraja
20v

Asiakaspalvelu

Sähköposti:
asiakaspalvelu@credigo.fi
Puhelinnumero:
0600 550 750

Asiakaspalvelun aukioloajat:

Viikolla
9-17
Viikonloppuna
Suljettu
Tutustu palveluun osoitteessa
https://www.credigo.fi

Credigo arvostelu

Credigo on tarjonnut erilaisia lainoja jo vuodesta 2006 lähtien. Se tuli Suomen markkinoille kuitenkin vasta vuonna 2015. Sen taustalla toimii ruotsalaisessa omistuksessa oleva yhtiö nimeltään Northmill Oy. Credigo ei tarjoa itse suoraan lainaa. Heidän kauttaan voi tehdä erilaisia lainahakemuksia, mutta ne välitetään sieltä luotonantajalle. Credigon välittää monenlaisia lainoja. Niissä on todella paljon vaihtelua laina-aikojen mukaan. Lainaa voi saada 100 euron ja 2500 euron väliltä. Mitä suuremmasta lainasta on kyse, saa tietysti sitä enemmän lainan maksamiselle aikaa. Heti sivuston etusivulla voi asettaa laskuriin lainanmäärän ja sen maksuajan. Sen jälkeen laskuri kertoo, että kuinka paljon lainaa pitää maksaa kuukaudessa takaisin. Tämän alla ilmoitetaan vielä pienellä, että mikä tulee olemaan lainan kuukausikorko, todellinen vuosikorko ja vuoden kokonaiskustannukset. Muita kuluja ei tule lainan päälle, joten laskuri kertoo heti kaikki kulut suoraan.

Lainan hakeminen tapahtuu selkeästi kolmessa osassa. Ensin valitaan sivuston lainan määrä ja sille maksuaika. Sen jälkeen painetaan niiden alla olevaa painiketta ja päästään eteenpäin lainahakemukseen. Kun lainahakemuksessa vaadittavat tiedot on täytetty, siirrytään eteenpäin. Silloin pitää varmistaa henkilöllisyys verkkopankin tunnistautumisen kautta. Tämän jälkeen pitää vain odottaa lainapäätöstä. Kun se on hyväksytty, ovat rahat tilillä heti kun asiakaspalvelu on avoinna.

Credigon asiakaspalvelu

Kun tarvitsee apua lainoihin liittyen, on Credigon asiakaspalvelu silloin apuna. Heihin saa yhteyden puhelimitse, sähköpostilla ja chatin kautta. Sivustolla on myös lomake, jonka kautta voi lähettää heille viestiä. Puhelinnumeroita löytyy asiakaspalveluun ja luotonvalvontaan erikseen. Puheluihin vastataan jo muutaman sekunnin kuluessa. Asiakaspalvelun aukioloajat ovat arkisin kello 9 – 22 välisenä aikana sekä lauantaisin kello 10 – 18 välisenä aikana.

Credigon pikalaina

Credigo on hyvä vaihtoehto silloin, kun pitää saada rahaa väliaikaiseen tarpeeseen. Se tarjoaa lainaa, jonka saa hankittua nopeasti ja helposti. Sitä varten ei tarvitse lähetellä dokumentteja sähköpostien liitteenä ja hinnat ovat sivustolla selkeästi esillä. Maksun voi saada tilille jopa 10 minuutissa. Lainoille voi saada maksuaikaa puolesta vuodesta viiteen vuoteen.

Sivustolla on laskuri, josta näkee heti että mitä kuluja lainan päälle tulee. Siitä näkee myös jokaisena kuuna maksettava määrä. Jos esimerkiksi valitsee 1000 euron lainan vuoden maksuajalla, pitää sitä maksaa kuukaudessa 102 euroa takaisin. Sen perusteella lainan kokonaismääräksi tulee 1224 euroa. Jos pyytää maksuajaksi 5 vuotta, kuukausimaksu on vain 39 euroa. Silloin tietysti laina ehtii kasvaa paljon suuremmaksi, mutta 5 vuotta on aika pitkä aika tälle lainamäärälle. Onneksi jokainen voi ensin laskurin avulla määritellä itselle sen parhaimman lainamäärän ja laina-ajan.

Credigon rinnakkaispalvelu nimeltään Easycredit

Credigolla on myös rinnakkaispalvelu, jossa

Credigon lainaehdot

Credigolta saa lainaa, jos on vähintään 20 vuotias ja enintään 70 vuotias. Hakijalla pitää olla luottotiedot kunnossa ja hänellä pitää olla suomalainen henkilötunnus. Myös tulojen täytyy olla vakituisia, joka tarkoittaa ansio- tai eläketuloja. Lainahakemus edellyttää sähköistä tunnistautumista verkkopankin tunnuksilla tai mobiilivarmenteilla, joten ainakin toiseen niistä pitää olla hakijalla mahdollisuus. Hakemuksen tekeminen ei vaadi yhdenkään liitteen lähettämistä. Jos lainaa ei myönnetä, voi syy olla puutteellisissa osoitetiedoissa tai muut jo esitellyt vaatimukset lainanhakijasta. Kun ottaa lainan Credigo -lainapalvelun kautta, voi olla varma että se ei sisällä piilokuluja. Kaiken näkee jo heti sivustolla olevan laskurin kautta. Lainojen päälle ei esimerkiksi tule laskutuslisiä eikä avausmaksua. Kaikki mahdolliset lisäkulut lainan päälle ovat mukana koroissa.

Yhteenvetona Credigo

Credigo on hyvä vaihtoehto, kun tarvitsee lainaa nopeasti, helposti ja tilapäiseen rahantarpeeseen. Tarjolla on lainaa 100 eurosta lähtien. Jos tarvitsee vähän suurempaa lainaa, voi hakea sitä Credigon rinnakkaispalvelun kautta. Credigo tarjoaa lainaa 2500 euroon asti, mutta sieltä sitä saa 5000 euroon asti. Kummassakin palvelussa voi kokeilla eri lainamäärillä ja laina-ajoilla mikä tulisi olemaan lainan kuukausierä ja maksujen todellinen määrä. Näissä kerrotaan suoraan kaikki mahdolliset kulut, joten kaikki kulut ovat jo koroissa mukana.

Tutustu palveluun osoitteessa
https://www.credigo.fi