Blue Finance

bluefinancereview
bluefinance
blue finance
Lainamäärät
100 - 5000€
Takaisinmaksuaika
1 - 44kk
Korko
30.6%
Ikäraja
20v

Asiakaspalvelu

Sähköposti:
Puhelinnumero:
060 0303 060

Asiakaspalvelun aukioloajat:

Viikolla
7 - 23
Viikonloppuna
9 - 15
Tutustu palveluun osoitteessa
https://www.bluefinance.fi

Blue Finance arvostelu

Blue Finance Oy on suomalaisessa omistuksessa oleva palvelu, joka tarjoaa nopeita ja ilman vakuuksia olevia

Lainan takaisinmaksamisen voi tehdä halutessaan monessa erässä tai kaiken voi maksaa yhdellä kerralla. Blue Finance auttaa, kun tulee äkillinen rahantarve. Lainapäätöksen saa nopeasti. Myös muutokset eräpäivään, laskutusmuotoon ja moneen muuhun asiaan saa tehtyä nopeasti ja vaivattomasti ottamalla Blue Financen asiakaspalveluun yhteyttä. Asiakaspalvelua on saatavilla jokaisena arkipäivänä. Luottohakemuksia käsitellään viikon ihan jokaisena päivänä. Lainaa voi hakea suoraan palvelun nettisivujen kautta. Siellä on tarjolla monenlaisia lainatuotteita jokaiseen lainatarpeeseen. Lainaa voi nostaa vain vähän eli 100 – 700 euroa. Jos haluaa nostaa enemmän rahaa, voi senkin tehdä pienissä erissä. Tällaista joustoluottoa saadaan 2000 euroon asti. Se maksetaan Blue Finance -nimiselle tilille, josta sitä voi nostaa sopivia määriä kerralla. Nostaa voi vähintään 100 euroa ja enintään koko määrän eli 2000 euroa. Palvelun kautta voi hankkia myös AIRO PayCard MasterCard Luottokortin. Jos tarvitsee vain pienen lainamäärän, voi ottaa ilmaisen 100 – 300 euron pikalainan.

Blue Finance -sivuston asiakaspalvelu

Blue Finance tarjoaa asiakaspalvelua monella eri tavalla. Heille voi soittaa, lähettää viestiä sivustolla olevan lomakkeen avulla tai keskustella reaaliaikaisesti chatin kautta. Sähköpostiin luvataan vastata nopeasti eli vuorokauden kuluessa. Asiakaspalvelu on avoinna arkipäivisin kello 7 – 23 välisenä aikana. Lainahakemuksia otetaan vastaan 24 tuntia vuorokaudessa. Lainapäätöksiä tehdään viikon jokaisena päivänä eli myös pyhäpäivinä kello 7 – 23 välisenä aikana.

Blue Financen tarjoamat lainatuotteet

Lainoja saa monen suuruisina. Vaikka sivustolla mainitaan, että kaikki pikavipit on muutettu joustoluotoksi, ainakin sivustolla vielä käytetään sanaa pikavippi joidenkin lainojen kohdalla. Nopean pikavipin saa 100 – 700 euron väliltä. Lainahakemuksen pääsee tekemään vaikka suoraan palvelun etusivuilta. Tämän lainan kerrotaan olevan kokonaan ilmainen, kun sen palvelusta otettava ensimmäinen laina. Laina-aikaa saa jopa 360 päivää, jossa takaisinmaksuja kuusi per vuosi. Joka toinen kuukausi on silloin lyhennysvapaa. Sivustolla kerrotaan tälle lainalle selkeästi kaikki maksut. Tilinavaaminen on ilmaista, toimituspalkkio on 15 %, nimelliskorko 30 %, laskutuskuluja ei ole eikä vuosimaksuja.

Toinen laina on perinteinen joustoluotto. Sitä saa

Blue Financen kautta saa myös luottokortin, jota kutsutaan nimellä AIRO PayCard MasterCard. Sen käyttöraja on 500 euroa. Kun tilaa tämän kortin, saa sen postissa jo seuraavana päivänä sen tilauksesta. Kortin käytöstä laskutetaan kuukausittain vain sen käyttötapahtumista eli maksetaan vain niistä asioista joita on käyttänyt. Tämä kortti toimii netissä, puhelimessa ja ihan tavallisissa kaupoissa. Sen hankkiminen on ilmaista ja se myös lähetetään ilmaiseksi. Kortin kuukausimaksu on 4,5 euroa. Jos on ottamassa Blue Financen kautta lainaa ensimmäisen kerran, saa silloin täysin ilmaisen 100 – 300 euron pikavipin. Sen takaisinmaksuun annetaan aikaa 14 vuorokautta. Jos haluaa, voi tämän luoton ottaa myös 12 kuukauden maksuajalla, mutta silloin sen päälle tulee korkoja ja kuluja. Jos sen maksaa kahden viikon aikana, ei tarvitse maksaa takaisin kuin juuri se sama määrä, jonka on saanut lainaan.

Blue Financen lainaehdot

Blue Financen myöntää lainaa 18 vuotta täyttäneille. Hänen täytyy olla oikeustoimikelpoinen ja luonnollinen henkilö. Saajan täytyy olla myös merkittynä väestötietojärjestelmään ja hänen osoitteensa pitää olla Suomessa. Myöskään maksuhäiriömerkintöjä ei saa olla. Lainaa varten tarvitaan suomalainen pankkitili. Palveluun täytyy pystyä tunnistautumaan verkkopankin tunnuksilla tai jollakin muulla luotonmyöntäjän hyväksymällä tavalla. Luottohakemukset käsitellään palvelun aukioloaikoina. Eräpäivän voi valita joustavasti. Sen voi myös vaihtaa helposti sivuston asiakaspalvelijoiden avulla. Koska Blue Finance on joustava monessa suhteessa, voi myös laskun saada monella eri tavalla. Ainoa vaihtoehto ei ole se, että se lähetetään sähköpostiin. Laskun voi saada myös kirjepostina. Laskutustavankin voi vaihtaa helposti, kun ottaa yhteyttä Blue Financen asiakaspalveluun.

Tutustu palveluun osoitteessa
https://www.bluefinance.fi