Bank Norwegian

banknorwegianreview
banknorwegian
banknorwegian
Lainamäärät
50 - 4000€
Takaisinmaksuaika
3 - 36kk
Korko
29.97%
Ikäraja
23v

Asiakaspalvelu

Sähköposti:
-
Puhelinnumero:
07532 66 200

Asiakaspalvelun aukioloajat:

Viikolla
9-17
Viikonloppuna
Suljettu
Tutustu palveluun osoitteessa
https://www.banknorwegian.fi

BankNorwegian arvostelu

BankNorwegian on pankki, joka suuntautuu yksityisille markkinoille. Se myy talletukseen ja lainoihin liittyviä tuotteita netin kautta. BankNorwegian on Norwegian Finans Holding ASA:n täysin omistuksessa oleva tytäryhtiö. BankNorwegian saa toimia itsenäisesti, koska Norwegian Finans Holding ASA hallinnoi vain sen osakkeita eikä puutu mihinkään muuhun toimintaan. Suomessa toiminta alkoi vasta vuonna 2015. Sitä ennen toimintaa on ollut jo monessa muussa pohjoismaassa. BankNorwegian kuuluu tietysti samaan konserniin monelle tutun lentoyhtiön kanssa eli Norwegianin kanssa.

BankNorwegian ei tarjoa kovin pieniä lainoja. Pienin lainamäärä on

BankNorwegian kautta voi hakea kulutusluottoa, mutta heidän kauttaan voi myös yhdistää lainoja. Jos on jo laina, voi sitä myös korottaa helposti netin kautta. Sivustolla esitellään, että mihin kaikkeen lainaa voisi heiltä tarvita. Se voi olla uusi projekti tai vaikka remontti. Pikavipin avulla voi ostaa vaikka veneen nopeasti. Heidän lainoillensa ja luotoille ei vaadita vakuuksia. Heille ei myöskään tarvitse kertoa, että mihin lainaa tarvitsee. Laina haetaan netin kautta ja siihen saa heti vastauksen.

BankNorwegian asiakaspalvelu

Asiakaspalveluun voi ottaa yhteyden sivustolla olevan lomakkeen kautta. Siihen valitaan ensin tarkka aihe, johon yhteydenotto liittyy. Samalla ilmoitetaan oma nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja sitten kirjoitetaan viesti. Asiakaspalveluun voi myös soittaa. Palvelua saa ihan suomenkielellä arkisin, kun kello on välillä 11 -17. Soitettaessa pyydetään ensin valitsemaan numeroisen 1-4 väliltä aihe, jota soitto koskee.

BankNorwegian tuotteet

BankNorwegian tarjoaa kolmea tuotetta. Ne ovat

BankNorwegian tarjoaa myös luottokortin. Sillä saa korotonta luottoa jopa kuusi viikkoa. Jos kortilla nostaa käteistä, ei siitä peritä nostomaksua. Samalla kun ostaa kortilla, saa kerättyä CashPoints -pisteitä. Nämä pisteet ovat Norwegianin omaa valuuttaa. Niillä voi maksaa lennon vaikka kokonaan sekä siihen liittyviä palveluita esimerkiksi istumapaikan varaamisen tai matkatavaramaksuja. Kortin mukana tulee myös ilmainen matkavakuutus ja peruutussuoja. Kortin voi hakea suoraan sivustolla olevan lomakkeen kautta.

Kolmas tuote on talletustili. Sinne voi säästää rahaa ja säästöille taataan markkinoiden parhaimpia korkoja. Talletustilin saa avattua ilman kuluja. Sille ei ole myöskään mitä nostorajoituksia. Tämä on nettipohjainen talletustili. Siinä on sivuston mukaan todellakin markkinoiden paras korko. Tili avataan suoraan BankNorwegian -sivuston kautta, jossa voi tehdä sitä varten hakemuksen. Kaikki tiliin liittyvät asiat hallinnoidaan verkkopankin kautta eli sitä varten tarvitaan verkkopankkitunnukset. Korko vaihtuu vuosittaisella pääomituksella. BankNorwegianin avulla voi myös yhdistää lainoja. Kun monen lainan sijaan on vain yksi laina, voi se tulla halvemmaksi ja se on itselle paljon vaivattomampaa monella tavalla. Tällä on tarkoitus yhdistää monta pientä lainaa yhdeksi ja sillä voi rahoittaa vaikka luottokorttimaksut.

BankNorwegian lainaehdot

Lainanhakijan pitää olla vähintään 23 vuotias. Hänellä ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Hakijan ei tarvitse olla syntyperäinen suomalainen, mutta hänen pitää olla ollut Suomen väestötietorekisterissä vähintään viimeiset 3 vuotta. Tulojen pitää olla säännölliset, jotta saa lainaa. Niillä pitää saada maksettua kaikki lainamäärään liittyvät kulut.

Yhteenvetona BankNorwegian

BankNorwegian tarjoaa lainaa aika suurenkin määrän. Sellaisella voi rahoittaa vaikka pienen asuntolainan. Myös pieneen lainatarpeeseen on lainoja tarjolla. Lainoja voi myös yhdistää, jolloin monesta pienestä lainasta saadaan yksi laina. Silloin ei tarvitse huolehtia monen lainan maksuista ja se voi tulla myös halvemmaksi. BankNorwegian myöntää myös luottokortin. Kun sitä käyttää, saa samalla pisteitä. Niillä voi kustantaa myös samaan konserniin kuuluvan lentoyhtiön lentoja ja muita kuluja. Kolmas heidän tuote on talletustili. Kun sinne säästää rahaa, saa sinne sivuston mukaan markkinoiden parhaimman koron. BankNorwegian on todella monipuolinen palvelu. Se ei vain myönnä pieniä pikalainoja, vaan siitä on apua monissa suuremmissakin lainatarpeissa. Ja jos rahaa on mistä säästää, silloinkin tästä palvelusta on suuresti apua.

Tutustu palveluun osoitteessa
https://www.banknorwegian.fi