Koroton pikavippi

Koroton pikavippi, tarkoittaa sitä että saa nopeasti lainaa ilman korkoja. Se voi kuulostaa siltä, että ei sellaista ole olemassa. Voisiko tosiaan saada lainaa ilman, että sen päälle ei joudu maksamaan korkoja. Ja kun kyse on vielä pikavipistä, sen saamista ei tarvitse odotella pitkään. Jos juuri nyt pitäisi olla rahaa jonkin asian hankkimiseen, eikä sitä rahaa ole, kuulostaisi hyvältä saada lainaa ilman lisämaksuja. Se on totta, että lainaa voi saada nopeasti ilman korkoja. Sellaista eivät kaikki lainapalvelut tarjoa, mutta sellaisiakin löytyy. Esimeriksi korotonta pikavippiä tarjoavat Suomilimiitti, Vivus, Ferratum, Eurolimiitti ja Limiitti.fi. Niitä on yllättävän monta, kun asiaa alkaa selvittämään. .
ege
ege
Lainamäärät
300 - 2000€
Takaisinmaksuaika
1 - 12kk
Korko
20%
Ikäraja
20v
credigo
credigo
Lainamäärät
300 - 2000€
Takaisinmaksuaika
1 - 12kk
Korko
20%
Ikäraja
20v
vivus
vivus
Lainamäärät
300 - 2000€
Takaisinmaksuaika
1 - 12kk
Korko
20%
Ikäraja
20v
ferratum
ferratum
Lainamäärät
1 - 2000€
Takaisinmaksuaika
3 - 54kk
Korko
21.94%
Ikäraja
21v
limiitti
limiitti
Lainamäärät
100 - 2000€
Takaisinmaksuaika
1 - 36kk
Korko
29.6%
Ikäraja
18v
credit24
credit24
Lainamäärät
50 - 4000€
Takaisinmaksuaika
3 - 36kk
Korko
29.97%
Ikäraja
19v
banknorwegian
banknorwegian
Lainamäärät
50 - 4000€
Takaisinmaksuaika
3 - 36kk
Korko
29.97%
Ikäraja
23v
bluefinance
blue finance
Lainamäärät
100 - 5000€
Takaisinmaksuaika
1 - 44kk
Korko
30.6%
Ikäraja
20v

Koroton pikavippi

Korottomia pikavippejä voidaan tarjota ainakin kahdella eri tavalla. Kummassakin näissä versioissa lainan saa korottomana, jos sen pystyy maksamaan pois eräpäivään mennessä. Jos se ei onnistu, lainaa voi maksaa pitemmässäkin ajassa. Silloin sen päälle tulee muita kuluja eikä se ole enää koroton pikavippi. Tässä tapauksessa pikavippi muuttuu joustoluotoksi. Toisessa vaihtoehdossa jos ei pysty maksamaan lainaa pois eräpäivään mennessä, pitää lainalle neuvotella erikseen jatkoa. Näistä muutoksista joutuu maksamaan palvelumaksua ja jatkossa lainan päälle tulee varmasti myös korkoja. Pikavippi on koroton yleensä ensimmäiset 30 päivää. Jos sitä ei siinä ajassa maksa pois, ei ole enää kyse korottomasta pikavipistä. Jos haluaa lainan ilman korkoja, ei voi ottaa sitä niin suurta määrää ettei kykene maksamaan sitä tässä ajassa pois. Joillain tarjoajilla aika voi olla jopa 60 päivää.

Korottomien pikavippien vaatimuksia

Koroton pikavippi on tarkoitettu uusille jäsenille. Sillä lainapalvelut saavat houkuteltua lisää jäseniä rekisteröitymään ja ottamaan pikavippejä. Vaikka vanhat jäsenet eivät voi saada tällaista tarjousta, heille tarjotaan jotain muita etuja. Sellainen voi olla esimerkiksi se, että saa lainaa suuremmalla määrällä kuin uudet jäsenet. Jos ei ole ottanut joltakin lainapalvelulta vielä koskaan lainaa ja haluaa nopeasti takaisinmaksettavat pikalainan, silloin on hyvä syy ottaa lainaa uutena jäsenenä. Mutta moni ei ota lainaa siten, että voi maksaa sen nopeasti takaisin. Siksi kannattaa miettiä, ottaako lainaa lisää sieltä josta sitä on ennenkin ottanut. Ensimmäisen kuukauden voi saada jostakin uutena jäsenenä korottomana, mutta seuraavia kuukausia ei enää saakaan.

Korottoman pikavipin saaminen vaatii myös samoja asioita, kuin muunlaisien pikavippien saaminen. Sitä ei saa esimerkiksi, jos ei ole täysi-ikäinen. Moni lainapalvelu voi vaatia 20- tai jopa 21-vuoden ikää. Lainanottajan täytyy olla myös Suomen kansalainen ja omistaa suomalainen pankkitili. Jos luottotiedot eivät ole kunnossa, moni ei anna sellaisille lainaa. Jos on rahallisia ongelmia, ei silloin kannata edes ottaa lisää lainaa ja siirtää vain ongelmia eteenpäin. Tilanne voi olla myös sellainen, että siellä luottotiedoissa on vielä merkintä, mutta raha-asiat on jo saatu kuntoon. Onneksi muutama palveluntarjoaja voi silloin tarjota pikaista lainaa.

Eri lainapalveluiden tarjoamat korottomat pikavipit

Pikavipin voi saada ilman korkoja muutamalta lainatarjoajalta. Sellaisia ovat ainakin Suomilimiitti, Vivus, Ferratum, Eurolimiitti ja Limiitti.fi. Kaikissa näissä pitää olla uusi jäsen, jotta lainan saa ilman korkoja. Jokaisessa sitä ei saa kovin pitkäksi aikaa ilman kuluja. Se voi olla vain 30 päivää tai joillakin palveluilla 60 päivää, jonka jälkeen laina muuttuu joksikin muuksi tai se pitää neuvotella uudelleen. Nämä kummatkin tarkoittavat lisäkuluja eikä laina enää ole korotonta eikä ilmaista.

Suomilimiitillä 2000 euron pikavipin ensinosto kuluitta

Uusi jäsen saa Suomilimiitillä 2000 euron lainan ja siitä saa ensimmäisen noston kuiluitta, joka voi olla vaikka koko 2000 euroa tai vain 10 euroa. Sivustolla kerrotaan, että siihen voi saada jopa 60 päivän ajan korotonta maksuaikaa. Sen alla mainitaan vielä erikseen, että tässä lainassa ei ole mitään kuluja. Kyseessä on joustoluotta, joka on pikavipistä kehitelty luoton muoto. Jos tämän lainan maksaa kokonaan takaisin lainanotosta seuraavaan kuun loppuun mennessä, kyseessä on silloin koroton ja kuluton laina. Tämän korottoman pikavipin saavat he, jotka eivät ole ennen Suomilimiitiltä ottaneet lainaa. Hakijan täytyy olla vähintään 21 vuotta täyttänyt suomalainen.

Vivus tarjoaa korotonta pikavippiä 400 euroon asti

Vivus pikavippi

Vivus lainapalvelun etusivulla on laskuri uusia asiakkaita varten. Kun sitä säätää, huomaa että heiltä saa pikavipin korottomana 400 euroon asti. Lainan pitää olla minimissään 10 euroa. Laina-ajaksi voi valita jopa 61 päivää. Mutta korottomana ja kuluttomana tämän lainan saa, kun laina-aika on korkeintaan 30 päivää. Tämän korottoman pikavipin saavat kaikki 20 vuotta täyttäneet Suomen kansalaiset.

Ferratum tarjoaa 2000 euroon asti ja 30 päivää korkovapaasti

Ferratum koroton

Jos on Ferratumin uusi jäsen, saa silloin korkovapaata joustoluottoa 2000 euroon asti. Maksuaikaa on silloin 30 päivää. 2000 eurolle minimilaina-aika on 3kk. Siksi uudenkaan jäsenen laina ei ole koroton loppuun asti. Mutta siihen saa aikaa jopa 50kk. Ensimmäisen noston saa tehdä ilman nostokuluja. Kun 30 päivää on kulunut, on laina sen jälkeen normaalien kulujen mukainen. Ferratum tarjoaa joskus myös vanhoille jäsenilleen tarjouksia pikavippeihin liittyen. Lainanhakijan täytyy olla heillä vähintään 20 vuotta täyttänyt ja tietysti myös Suomen kansalainen.

Eurolimiitin ensilainaa saa 500 euroon asti ja se on nostokuluton

Eurolimiitti tarjoaa uusille jäsenille nostokulutonta ensilainaa. Sitä saa vain 500 euroon asti, mutta sen päälle ei tule mitään kuluja. Tämä tarkoittaa kuitenkin vain sitä, että ensimmäisen noston saa 500 euroon asti ilman kuluja. Siksi se kannattaakin nostaa kerralla. Korotonta maksuaikaa saa ensimmäiseen eräpäivään asti. Sivuston mukaan todellinen vuosikorko uuden asiakkaan nostokuluttomalle 500 euron ensiluotolle on kuitenkin 41,08 %. Kun lainan maksaa kolmessa erässä, ei 500 euron päälle tule silloin kuin alle 30 euroa. Tämän pikavipin saavat kaikki 21 vuotta täyttäneet Suomen kansalaiset.

limiitti kuluton

Limiitti.fi tarjoaa 1000 euron noston kuluitta 2000 euron lainasta

Uudet jäsenet saavat Limiitti.fi -lainapalvelusta nostaa 1000 euroa 2000 euron lainasta ilman kuluja. Sellainen laina ei kuitenkaan ole koroton. Täällä lainan saa jo 18 vuotta täyttänyt suomalainen. Tällä hetkellä sivustolla ei esitellä ainakaan näkyvällä paikalla korotonta pikavippiä. Jos sellaista kaipaa juuri heiltä, siitä kannattaa kysyä suoraan heidän asiakaspalvelustaan. Sen voi tehdä helposti vaikkapa sivuston oikeassa alakulmassa olevan live-chatin kautta.

Yhteenvetona koroton pikavippi

Koroton pikavippi ei aina tarkoitakaan täysin korotonta lainaa. Se voi olla monessa paikassa sitä ensimmäiset 30 päivää, mutta sen jälkeen laina on normaali laina korkoineen. Joissakin paikoissa lainan voi maksaa tässä ajassa takaisin, jolloin korkoja ei tule. Mutta jos lainanmaksun minimiaika on pitempi, ei maksu tule lopulta olemaan sama määrä kuin mitä on ottanut lainaan. Tämä kannattaa huomioida, jos on aikomus maksaa laina takaisin jo heti seuraavassa kuussa. Jos tietää, että pikavippiä ei voi maksaa lyhyessä ajassa, kannattaa laskea lainapalveluiden sivuilla olevien laskureiden avulla, että mikä niistä silloin tulee halvimmaksi. Nämä korottomat pikavipit on lähes aina tarkoitettu vain uusille jäsenille.